search-icon
logo rozata.com
logo rozata.com

Българска роза - гр.Карлово

Българска роза - Карлово, е наследник и последовател на старите традиции и опит в производството на Розово масло, розова вода, етерични масла и други натурални продукти.

Козметика с розово масло, розова вода. Душ гел с розово масло.Лосион за тяло с розово масло и розова вода

Българска роза Карлово- Rose Berry, козметика за лице и тяло с розово мсло и екстракт от годжи бери

Българска роза Карлово-Rose Signature Spa, Козметика с розово масло и екстракт от черен хайвер

Продукти с розово масло от българска роза, хиалуронова киселина, бадемово масло, розов конкрет

Козметика за лице на Българска роза Карлово, с био розово масло

Българска роза Карлово

Българска роза Карлово

Продуктите с българско розово масло на Българска роза Карлово са с най-високо качество. Те подходящи за всички типове кожа, особено за суха, чувствителна или зряла. Помагат за успокояването на възпаленията и зачервяванията, като действат антисептично, изглаждат кожата и изравняват тена. Имат дълбоко хидратиращо действие и нежен подхранващ ефект. При редовното използване на козметиката на Българска роза Карлово, кожата става мека, еластична и нежна.

Разработените продукти за лице, тяло и коса в лабораториите на Българска роза Карлово са умело съчетават нежния аромат и уникалните свойства на българското розово масло в съчетание с други натурални съставки. Българска роза Карлово е един големите производители на  етерични масла от лавандула, мента, маточина и др., които имат лечебен ефект и са в основата на козметични изделия, познати и търсени в цял свят. Продуктите произведени от Българска роза Карлово са полезни, с чудесни свойства, които предпазват от вредните влияния на околната среда и стреса на съвремието. В състава им присъстват натурални минерали, витамини и антиоксиданти, които имат успокояващо, противовъзпалително и подхранващо действие.