search-icon
logo rozata.com
logo rozata.com
Категории
ФилтрирайСерия Rose Berry Nature

Новата козметична серия " Rose Berry Nature" е разработена за грижа за лицето, косата и тялото. Подбраните суровини и технологии дават решение как да запазим здравия и младежки вид на кожата, блясъка на красивата и витална коса. Разработените продукти се базират на богато участие на натурални активни съставки с доказано действие. Комплексът от натурално розово масло и екстракт годжи бери във всеки един асортимент се допълва с натурални масла и екстракти съобразени с предназначението на продуктите.

Натуралните розово масло и розова вода са подходящи за всеки тип кожа. Успокояват раздразнена кожа и запазват нейния свеж вид при умора и стрес. Заглаждат и ревитализират кожата. Съдействат за заличаване на подпухналост и признаци на стареене.

Екстракт Годжи бери подпомага процесите на стареене, тонизира организма, премахва чувството за умора, предотвратява вредното влияние на свободните радикали, увреждащи клетките в организма. Козметична серия Rose Berry Nature е специално разработена за възстановяване и поддържане свежестта, мекотата и еластичността на кожата на лицето и тялото, за предпазване и придаване на здрав и красив вид на косата.