Категории
ФилтрирайПродукти с Розова вода и розово масло

Страница: 1 2 3 4

Онлайн магазин Rozata.com. Ви предлага богат избор от козметични и хранителни продукти  създадени на базата на розово масло и розова вода от българска роза. Производителите са разработили специално за своите клиенти различни съчетания на розово масло с арганово масло, роза с йогурт,  козметика с розово масло и розова вода от Бяла роза(Rosa Alba), розово масло с шафран. Внедрили са най-новите тенденции и изисквания на клиентите за в продуктите за лице и тяло- хиалуронова киселина,  Коензим Q10, Hydrovance, екстракт от черен хайвер и много други.

Българските производители продължават да създават нови козметични продукти. При нас можете да също намерите козметика с екстракт от охлюви с розово масло и хиалуронова киселина.

Производителите, които Ви представяме са доказани в годините с качеството си на своята козметика и хранителни продукти.

Arsy cosmetics- създадена преди повече от 10 години . Производството се намира в Западните Родопи в екологично чист район и Ви предлага голяма гама от продукти за Вашето лице , тяло и коса. За производството на козметиката си те използват пречистена вода и суровини от най-новите изисквания.  Те създават сериите:

-          Rosa Uniqa - козметика с био розово масло и екстракт от шафран, лифтинг комплекс и натурални активни съставки, Био Арганово масло, Масло от Макадамия, Хиалуронова киселина, Q10

-          White Rose (Бяла роза)– козметика с екстракт от черен хайвер(против стареене), Retinol, Q10, органик розовa вода от Бяла роза(Rosa Alba)

-          Серия Лифтинг с Арганово масло- концентрат от българско розово масло и био арганово масло. Серията подхранва, ревитализира и се бори с признаците на стареене на кожата.

-          Йогурт и Амарант и хиалуронова киселина. Серия създадена за превенция на първите бръчки. Масло от Амарант е богат на сквалан- антиоксидант и мощен хидратант

-          Natural Rose- голяма гама от продукти съдържащи розова вода

-          Exclusive Snail Edition серия с екстракт от охлюви и Хиалуронова киселина. Серум за лице с активни перли е уникален продукт на българския пазар

-          Продуктите за грижа за косата от сериите Арган и Кератин и Макадамия и Кератин ще подхранят и възстановят изтощената коса.

 

Лема е един от десетте производители на розово масло и розова вода. Лема притежава собствени градини, насаждения и производствена база. Повече от 40год. Тя снабдява българския пазар и изнася за чужбина розово масло и розова вода. Тя ни предлага и чудната гюлова ракия, ликьор от роза и вино от рози (Rosewine).

Българското розово масло е ненадминато по своите качества и свойства. Добива се от маслодайната роза Rosa Damascena Mill, отглеждана на едно единствено място в България, наречено " Долината на розите".

Със своите 200 компонента, розовото масло оказва благотворно влияние върху човекото тяло:

тонизиращо, омекотяващо, овлажняващо, успокояващо, с полезен ефект при раздразнена, наранена кожа, при борба с бръчките и подпомагане за премахването на подпухналостта на кожата.