search-icon
logo rozata.com
logo rozata.com

Как да поръчам - Rozata.com

 

1. Изберете си желана основна категория от главното меню.
2. От падащото меню изберете желана вътрешна категория от списъка. Карегориите са организирани по смисъл и по типове продукти. След като изберете вътрешна категория, ще се озовете до страница с различните продукти.
3. Изберете желаният продукт от списъка. В повечето случаи има повече от една снимка в артикул, за да може да огледате стоката отвсякъде.
4. Разгледайте продукта внимателно.
5. След като сте сигурни, че продукта е подходящ за Вас, Вашата кожа или коса, сте готови за добавяне на продукта в количката. Изберете желан Цвят (ако има опция за цвят), желан грамаж (ако има опция за грамаж) и желаните бройки и натиснете "Добави към Покупки"
6. След натискането ще Ви излезе екран с покупката и два бутона - За продължаване на пазаруването (натиснете го, ако искате да си купите още нещо или просто да огледате) и бутона "Към Каса" (натиснете го, ако искате да поръчате покупката"
7. Ако сте избрали "Към Касата", следвайте инструкциите на екрана за завършване на поръчката.


Обратно към Е-Магазина Обратно към Е-Магазина
Поръчай по телефона
Поръчване на стоки по телефона:

1. Изберете желания продукт, който искате да поръчате по посочения по-горе начин.
2. Запишете си името на продукта, желаният цвят, грамаж и вид  на лист хартия.
3. Изберете си и другите продукти, които искате да поръчате и ги запишете на лист хартия.
4. Звъннете ни на телефона, изписан по-горе в страницата и ни продиктувайте продуктите, които сте си записали. Ние ще проверим наличността на продуктите и ще ви звъннем за уточняване на подробностите.