search-icon
logo rozata.com
logo rozata.com

Сертификат за подарък

 

Закупуване Сертификат за подарък

Сертификат за подарък може да се закупи, както всеки друг продукт в сайта. Можете да заплатите стойността му, като използвате стандартните методи за заплащане. Ако имате средства във Вашия Сертификат за подарък, стойността му ще се визуализира във Вашия профил, там е и линка към страницата от където можете да изпратите Вашия Сертификат за подарък по е-мейла на някого.

Как да изпратим Сертификат за подарък

За да изпратите Сертификат за подарък е необходимо да отидете в страницата за изпращане на Сертификат за подарък Линка към страницата за изпращане е във Вашия профил и е оформен като бутон - изпращане на подаръчен сертификат. За да изпратите Сертификат за подарък, е необходимо да посочите следното: Името на получателя на Сертификат за подарък. Е-мейл адреса на получателя на Сертификат за подарък. Сумата, която искате да изпратите. (Забележка: Може да изпратите цялата стойност на Сертификат за подарък или само част от нея.) Свободен текст. Моля убедете се, че всичко е попълнено коректно. Ще имате възможност да прегледате въведеното от Вас преди е-мейла да бъде изпратен.

Закупуване на продукти със Сертификат за подарък

Ако имате средства във Вашия Сертификат за подарък можете да ги използвате за закупуване на продукти в нашия магазин. В процеса на обработка на поръчката ще се визуализира допълнителна информация за Вашия Сертификат за подарък. Въведете сума от Вашия Сертификат за подарък. Моля отбележете, че ако нямате достатъчно средства във Вашия Сертификат за подарък за да покриете стойността на Вашата поръчка, ще имате възможност да изберете друг начин на плащане. Ако Вашия Сертификат за подарък съдържа по-голяма сума от стойността на Вашата поръчка остатъка ще остане във Вашия Сертификат за подарък за да може да го използвате за бъдещи поръчки.

Използване на Сертификат за подарък

Ако получите Сертификат за подарък по електронната поща, той ще съдържа информация за човека, който Ви е изпратил този Сертификат за подарък, а също и кратко съобщение от него / нея. Е-мейлът ще съдържа и Код за отстъпка на Вашия Сертификат за подарък . Добре ще е да принтирате този е-мейл. Можете да използвате Вашия Сертификат за подарък по два начина. 1. Като щракнете на линка от е-мейла. Линка ще Ви отведе до съответната страница в сайта и ще бъдете помолени да си създадете профил (ако нямате вече създаден такъв). След като влезете в сайта с Вашия профил, Вашия Сертификат за подарък ще бъде асоцииран с него и ще можете да го използвате за закупуване на избраните от Вас продукти. 2. По време на обработката на Вашата поръчка на страницата, където избирате начина на плащане ще се визуализира поле за въвеждане на Вашия Код за отстъпка. Въведете Вашия Код за отстъпка тук, и щракнете върху бутона. Кодът ще бъде валидиран и сумата ще бъде добавена към Вашия Сертификат за подарък След валидирането ще можете да изпозлвате тази сума за закпуване на избраните от Вас продукти.

При проблем.

По всички въпроси свързани с използването и поръчването на Сертификат за подарък , моля влезте във връзка с нас на следния е-мейл адрес: info@rozata.com.