search-icon
logo rozata.com
logo rozata.com
Категории
Филтрирай







Арси козметикс

Страница: 1 2

Arsy cosmetics Арси козметикс повече от 20 години произвежда качествена с българска роза. В своята козметика използва етерични масла, растителни екстракти и натурални съставки.

Производството се намира в Западните Родопи в екологично чист район и Ви предлага голяма гама от продукти за Вашето лице, тяло и коса.

За производството на козметиката си Арси козметикс използват пречистена вода и суровини от най-новите изисквания. Те създават сериите:

- Rosa Uniqa Rose & Saffron- съдържа лифтинг комплекс и натурални активни съставки, които регенерират, стимулират колагеновият синтез и стягат кожата

- Rosa Uniqa Phyto collagen- Козметична серия е Веган Формула. Фитоколаген е за борба с възрастовите признаци, с избрани иновативни съставки за бърз и видим ефект

- Natural Rose Oils of Life  е серия с Активен концентрат от натурално българско розово масло (Rosa Damascena Oil) и Био Арганово масло (Ecosert) за борба с всички признаци на стареене на кожата. Има незабавен лифтинг ефект  и е подходящ за всички типове  кожа.

- Bulgarian Yogurt Skin- Козметична линия за възраст 25+. Включените в него Мляко, Амарант и Хиалуронова киселина- са основна превенция за грижа за кожата на лицето на всяка дама 

- Phytto Collagen- козметика с формула със 100% Натурален Фитоколаген.

- Natural Rose- козметична серия с розова вода 

- Exclusive Snail Edition -козметика с екстракт от охлюв и хиалурон

- Narsya Beauty- в серията може да намерите основна грижа за Вашата коса. Там може да откриете козметика за Вашата коса с арганово масло- овлажнява скалпа и косата, кератин-изглажда структурата на косъма, с макадамия за изтощена коса. 

Най-новия продукт от серията е за растеж на косата с екстракт от Чесън,Кератин и Колаген.